X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe) Worldwide (English)Worldwide (English)
X
X

Lütfen Ülke (Bölge) Seçiniz

Türkiye (Türkçe)Türkiye (Türkçe) Worldwide (English)Worldwide (English)
X

Genel Site İçeriği

AnasayfaHaberiniz Olsun.Genel Site İçeriği

 

Antalya Tabela ve Genel Site İçeriği 

Reklam kavramı uzun yıllardır hayatımızın ayrılmaz bir parçası olmaktadır. Boyut, model ya da maddiyat fark etmeksizin kişilere ürün satabilmek için reklam hizmetlerinin yapılması günümüzde kaçınılmaz hale gelmiştir. Aex agency, uzun zamandır Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Antalya da müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Birçok farklı alanda hizmet veren Antalya reklam ajansı içerisinde reklam ve pazarlama karmalarının çoğu bulunmaktadır. Antalya dijital ajans reklam ve prodüksiyon kurumsal yazılım ve tasarım gibi hizmetlerin yanı sıra, alan adı hizmetleri, profesyonel SSD hosting ve Google SEO gibi hizmetleri de oldukça başarılı bir şekilde vermektedir. 

Aex Agency ile E-Ticaret

Yıllık kira ya da lisans bedeli bulunmayan Antalya e-ticaret yazılımı, belirli özellikleri taşıyan herhangi bir sunucuya kurulabilmektedir. Aex Agency sitesi içerisinden, bulunan paketlerden özellikleri ve fiyatı amaca en uygun olanı seçilebilmektedir. Tüm paketlerin içerisinde; SEO yönetimi, canlı istatistikler ve URL yönlendirme desteği bulunmaktadır. 

Antalya Tabela Reklam Hizmetleri 

Antalya tabela bünyesi içerisinde bir sürü farklı tasarım bulunmaktadır. Aex Agency tarafından üretilen; Işıklı- ışıksız tabela, totem, kutu harf, led, yönlendirme, germe, kompozit, kabartma, pileksi ve pilon tabelalar farklı tasarımlara örnek olarak gösterilebilmektedir. İstenilen tasarım için önce detaylı bir brief alınır. Daha sonra ise ihtiyaçlarınız için en uygun tasarım seçenekleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. 

Webview Uygulama

Aex Agency sitesinde Ios, Androıd ve Huaweı için farklı seçenekleri bulunan mobil uygulama hizmeti, tek seferlik bir ödeme ile birçok hizmeti kullanıma sunmaktadır. Dosya yükleme ve indirme desteği, gps erişimi, kamera erişimi, tam ekran video desteği, başlangıcında splash ekranı, onesignal bildirimi, yayınlama, internet yok uyarı sayfası, bilinmeyen URL şemaları desteği, Google admob banner, zoom yapmayı engelleme ve gelişmiş çoklu pencere gibi özellikler 3 seçenekte de ortak bir şekilde bulunmaktadır. Bahsi geçen üç seçenek birbirine oldukça yakın fiyatlara sahiptir. 

Sanal Market Uygulaması ve Kurye Yazılımı

Günümüz pandemi koşullarında, sanal market uygulaması gün geçtikçe popülerleşmeye başlamıştır. İnsanların evden çıkmadan, kolayca ihtiyaçlarını karşılamaları için geliştirilen bu uygulamalar gündelik hayatın yoğun temposunu hafiflettiğinden sık sık tercih edilmektedir. Gittikçe büyüyen bu pazarda yer almak için, öncelikle gerekli sanal market yazılımı yapılması gerekmektedir. Aex Agency ile tek seferlik bir ödeme sonrasında gereken yazılım elde edilebilmektedir. Yazılımın içerisinde; termal yazıcıdan fiş çıktısı alabilme, kampanya ve kupon kodu oluşturabilme, siparişe not ekleme, uygulama içi destek- sohbet özelliği, biten stokların müşteri panelinde uyarı olarak görünebilmesi, iptal edilen siparişlerin otomatik olarak panele eklenmesi, minimum paket tutarı ayarı yapabilme, adet ya da kilogram bazlı satış ve farklı ödeme seçenekleri gibi birçok faydalı özellik bulunmaktadır.


Hosting Billing Software by WISECP
Top